Nieuwsbrief

Nummer juli-2022

De laatste les is op 15 juli en de eerste les is op 29 augustus. De streetdance stopt al na de uitvoering op 10 juli.

Uitvoering Streetdance:

De Streetdance groepen hebben 10 juli weer hun kunnen laten zien met een prachtige uitvoering in het dorpshuis “Wapen van Landsmeer”.

RABO Clubsupport:

Ook dit jaar doen we weer mee met de Clubsupport actie van de RABO bank. Hierbij kan iedereen, die hier een rekening heeft en lid is, stemmen op een vereniging en deze hiermee steunen. Het aantal stemmen op de vereniging is bepalend voor de hoogte van het sponsorbedrag. Je kan stemmen van 5 tot 27 sept a.s. Meer info volgt!!

Grote Klub Actie:

Ook dit jaar komen wij weer loten verkopen van de Grote Klub Actie. Van iedere verkocht lot a 3 euro krijgt de vereniging 2,40 euro op onze rekening gestort. Deze actie start op 24 sept a.s. Meer info volgt!!

Wedstrijd:

Na alle corona perikelen waren er weer wedstrijden voor onze turnsters. Op 21 mei in sporthal de Beuk te Purmerend en 28 mei in sporthal de Walvis te Beverwijk konden onze meisjes tonen hoe goed zij de oefenstof al beheersten.

Er is nog plaats bij de Yoga en Bodyshape:

Op onze Yoga lessen op maandag en bij de BodyShape op dinsdag is nog ruimte om na de vakantie weer aan je conditie te gaan werken. Kom kijken en doe een proefles!

Prettige vakantie!!

En tot op de eerste les vanaf 29 augustus.

Het bestuur en leiding van GV. Wilskracht