Bestuur

20160121_143750

Bianca
In 1997 kwam ik als vijfjarige bij Wilskracht terecht. Sindsdien heb ik geturnd en nu zit ik inmiddels 4 jaar in het bestuur van Wilskracht. Mijn taak binnen het bestuur is het verzorgen van de Public Relations (PR). Ik houd de website en de facebooksite van Wilskracht bij. Daarnaast probeer ik door middel van poster- en krantenberichten nieuwe leden voor Wilskracht te werven.

foto-bert

Bert
Ik ben sinds 1965 lid van de vereniging en ik ben als vrijwilliger begonnen in 1974 als redacteur en vervaardiger van de Turnbode, het toenmalige clubblad. Dat werd toen nog gemaakt met een stencilmachine op de zolder van de voorzitter dhr. Waldram.

Na mijn diensttijd ben ik in 1982 in het bestuur gekomen  als algemeen lid, in 1991 heb ik Tom Lust opgevolgd als penningmeester en dat ben ik tot op heden. Sinds 2012 neem ik ook het secretariaat waar. In de jaren 80 ben ik ook begonnen met het jureren van de competitiewedstrijden en dat doe ik ook nog steeds.
Ik heb als waardering de zilveren zwaan van de gemeente en het ere-lidmaatschap van de vereniging mogen ontvangen.

kick-2Kick
In 2011 kwam ik voor het eerst als stagiaire bij Wilskracht terecht. Na mijn opleiding werd ik trainer van de selectiemeisjes. Momenteel ben ik werkzaam bij Wilskracht als trainer. Sinds 3 jaar zit ik ook in het bestuur als technisch lid. Mijn taken zijn het uitvoeren van toestelcontroles en het onderhoud van deze toestellen. Een andere taak is het werven van juryleden voor de turnwedstrijden.

Theo
Theo verzorgt de ledenadministratie.

marga

Marga
Sinds januari 2014 zit ik in het bestuur van Wilskracht waarbij ik de algemene zaken voor mijn rekening neem. Dit houdt onder andere in dat ik verjaardagskaarten stuur naar bestuursleden en leiding, maar ook beterschapskaarten naar leden die bijvoorbeeld iets gebroken hebben of langdurig ziek zijn.
Verder feliciteer ik de jubilerende leden op de jaarvergadering door middel van het geven van een speldje, een cadeaubon en een bloemetje.
Ik deel limonade en spekjes uit bij de onderlinge wedstrijden en maak kerstpakketten voor bestuursleden en leiding.
Tot slot houd ik de binnenkomende e-mails bij  en maak de notulen van de vergaderingen.


Momenteel is het bestuur opzoek naar een lid die het secretariaat op zich wil nemen. Als u geïnteresseerd bent in deze functie kunt u één van de bestuursleden aanspreken of een mail sturen naar het volgende aders: wilskracht.landsmeer@gmail.com